MODEL

Gjeografi 8, tema mësimore “Azia Lindore, vështrim i përgjithshëm, popullsia dhe ekonomia”

Mësuesja e gjeografisë, Admira Tatzati nga shkolla “Naim Frashëri”, Elbasan, ka përgatitur një orë mësimi virtuale për klasat e teta duke u ndalur te tema “Azia Lindore, vështrim i përgjithshëm, popullsia dhe ekonomia”. Ju ftojmë të shihni modelin e kësaj ore për të përgatitur edhe ju tuajin.

Lënda: Gjeografi 

Klasa: VIII

Tema 1: Azia Lindore – Vështrim i përgjithshëm

Tema 2: Popullsia dhe ekonomia 

Mësuese: Admira Tatzati

Shkolla: “Naim Frashëri”, ZVA ELBASAN

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,006 Lexime
1 vit më parë