MODELE

Gjeografi, teste përmbledhëse për periudhën e parë për klasën VI, VIII, X, XII

Këto janë modele testesh përmbledhëse për lëndën e gjeografisë për klasën e 6-të, 8-të, 10-të, 12-të. Ato janë përgatitur nga mësuesja Selvi Dyrmishi dhe Albana Zejnelhoxha. Testet mund t’ju shërbejnë për të hartuar tuajat gjatë kësaj periudhe të parë.

Medele testesh në lëndën e gjeografisë të përgatitura nga mësuesja Selvi Dyrmishi (për klasën e 6-të dhe të 8-të) dhe mësuesja Albana Zejnelhoxha (për klasën e 10-të dhe 12-të). 

Këto teste mund t’ju shërbejnë si shembuj për të hartuar tuajat gjatë kësaj periudhe të parë. 

Testet janë të shoqëruara edhe nga tabela e specifikimeve Blue Print.  

(Portali Shkollor) 

61,118 Lexime
3 vjet më parë