MODEL

Gjuhë shqipe 7, tema mësimore “Rrethanori i mënyrës dhe i sasisë”

Mësuesja Esmeralda Dobjani sjell një orë mësimi virtuale në lëndën e Gjuhës shqipe për klasat e shtata mbi temën “Rrethanori i mënyrës dhe i sasisë”. Ju ftojmë të shihni këtë model për të krijuar dhe ju tuajin.

Material për orë mësimi virtuale

Pergatiti: Esmeralda Dobjani

Lënda: Gjuhë shqipe

Klasa:

Tema: “Rrethanori i mënyrës dhe i sasisë”

 

(Portali Shkollor)

1,213 Lexime
4 muaj më parë