Hamilton: Ja si të qetësoni një bebe që qan

Ai demonstron një rast. Fëmija sapo ka bërë vaksinën dhe nuk pushon së qari. Mjeku e merr në krahë, ia mbështet dy duart në gjoks dhe e mban me një dorë. Dorën tjetër e vendos tek të pasmet e fëmijës

Nënat e kanë të vështirë të qetësojnë fëmijën pasi ai bën një vaksinë. Ky është një moment i vështirë për nënën pasi ajo nuk di si të veprojë. Një mjek nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara thotë se ka zbuluar një formë e cila jep efekt gjithmonë.

Ai demonstron një rast. Fëmija sapo ka bërë vaksinën dhe nuk pushon së qari. Mjeku e merr në krahë, ia mbështet dy duart në gjoks dhe e mban me një dorë. Dorën tjetër e vendos tek të pasmet e fëmijës.

Kjo mendohet se është një formë që e ndalon të qarën e dëmijës. Në video duket qartë që fëmija nuk qan më pasi mjeku veproi në këtë mënyrë.  

Mjeku Hamilton e ka postuar videon në YouTube. Brenda pak ditësh kjo video është parë mbi 5 milionë herë.

2,389 Lexime
8 vjet më parë