MESAZH

Këshillat që shpërndan nxënësja e klasës së katërt, Artenisa Gjergji

Nxënësja e klasës së katërt, Artenisa Gjergji, këshillon përmes mënyrës së saj të këndshme. Të gjithë këshillat e marra nga mësuesja e të afërmit, ajo i ka thjeshtëzuar dhe demostruar si më poshtë.

Të ndërgjegjësuar këto ditë janë edhe fëmijët. Njëra prej tyre, Artenisa Gjergji, nxënëse e klasës së katërt, në shkollën "Met-Hasa", Durrës, përmes një shkrimi, të cilit i ka bashkangjitur edhe vizatime për demostrim, rendit këshillat e domosdoshme që duhet t’i ndjekë secili prej nesh këto ditë. 


Përmes kësaj letre, Artenisa shpërndan mesazhin: "Pa frikë, por me kujdes të shtuar, të mbrohemi së bashku"

(Portali Shkollor)

526 Lexime
3 javë më parë