Model

Model Plani Edukativ Individual i përshtatur nga Udhëzuesi Praktik, viti shkollor 2022-2023

Model Plani Edukativ Individual i përshtatur nga Udhëzuesi Praktik për Hartimin dhe Zbatimin e PEI. Në ndihmë të të gjithë mësuesve që punojnë me nxënës me nevoja të veçanta. Përgatiti Kleni Buzo.

MODEL PLAN EDUKATIV INDIVIDUAL 2022-2023

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

8,557 Lexime
1 vit më parë