Modele

Modele testesh të lëndëve me zgjedhje, Matura Shtetërore 2022

Më poshtë gjeni modele testesh në lëndët me zgjedhje për provimin e Maturës Shtetërore. Modelet në lëndën e biologjisë, ekonomisë, filozofisë, fizikës, gjeografisë, historisë, kimisë dhe qytetari-psikologjisë janë publikuar zyrtarisht nga Qendra e Shërbimeve Arsimore.

Model testi Biologji

Model testi Ekonomi

Model testi Filozofi

Model testi Fizikë


Model testi Gjeografi

Model testi Histori


Model testi Kimi

Model testi Qytetari - Psikologji


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

8,356 Lexime
2 vjet më parë