Matura 2022

Modelet e testeve të Maturën Shtetërore 2022

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar modelet e testeve për Maturën Shtetërore 2022. Modelet i gjeni më poshtë.

Këto janë modelet që ka publikuar QSHA mbi testet për maturën e vitit shkollor 2021-2023. Më poshtë mund të shkarkoni duke klikuar secilin model për të gjitha lëndët që maturantët zgjedhin për provim. 


GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI 

MATEMATIKË 

QYTETARI DHE PSIKOLOGJI 

KIMI

HISTORI

GJEOGRAFI

FIZIKE

FILOZOFI SOCIOLOGJI

EKONOMI

BIOLOGJI 

TURQISHT

SPANJISHT 

GJERMANISHT

FRENGJISHT B1

FRENGJISHT B2

ITALISHT B1

ITALISHT B2

ANGLISHT B1

ANGLISHT B2©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

9,242 Lexime
2 vjet më parë