MESAZH

Një komb shkatërrohet kur i shkatërrohet arsimi

Për të kuptuar rëndësinë e arsimimit lexoni çfarë shkruhet në hyrje të universitetit "Witwatersrand”, në Afrikën e Jugut". Mesazhi është i jashtëzakonshëm.

Për të kuptuar rëndësinë e arsimimit lexoni çfarë shkruhet në hyrje të universitetit "Witwatersrand”, në Afrikën e Jugut". Mesazhi është i jashtëzakonshëm.  


Për të shkatërruar një komb nuk duhen bomba atomike ose rraketa me rreze të largët. Mjafton të ulësh cilësinë e arsimit dhe t'i lesh nxënësit të kopjojnë në provime.


- Pacientët do të vdesin në duart e këtyre mjekëve;

- Ndërtesat e këtyre inxhinierëve do të shemben;

- Paratë do të shpërdorohen në duart e ekonomistëve apo llogaritarëve;

- Njerëzimi merr fund në duart e njerëzve të paditur.


Një komb shkatërrohet kur i shkatërrohet arsimi. 


(Portali Shkollor)

1,342 Lexime
6 muaj më parë