MODEL

Orë virtuale për parashkollorin, tema “Shokët e gjinkallës”

Mësueset Valdete Nipolli dhe Aukleda Spahiu të fëmijëve të grupit të parë të kopshtit nr.5 në Elbasan, kanë përgatitur një model ore online për parashkollorin. Tema “Shokët e gjinkallës” e sjellë me ilustrime bëhet edhe më e kuptueshme për vogëlushët.

Orë mësimi virtuale për parashkollorin 

Përgatiti: Valdete Nipolli dhe Aukleda Spahiu 

Tema: “Shokët e gjinkallës”

Kopshti nr.5, Elbasan, Grupi 1

(Portali Shkollor) 

3,397 Lexime
1 vit më parë