PËR MATURANTËT

Përgatitje për Maturën, analiza e veprës "Këngët e Milosaos" e Jeronim de Radës

Mësuesja e letërsisë Migena Kapllani, sjell për të gjithë maturantët nëpërmjet një videoje analizën e plotë të veprës së Jeronim de Radës, "Këngët e Milosaos".

Lënda: Letërsi

Tema: Jeronim de Rada dhe analiza e veprës "Këngët e Milosaos"

Mësuesja: Migena Kapllani

Shkolla: Kostandin Kristoforidhi

(Portali Shkollor)

1,581 Lexime
6 muaj më parë