PLANIFIKIM 3-MUJOR

Planifikim tremujor në lëndën: Edukim fizik, Sporte dhe Shëndet

Planifikim 3-mujor i përgatitur për lëndën Edukim fizik, Sporte dhe Shëndet, për periudhën Shtator-Dhjetor

Planifikim 3-mujor i përgatitur për lëndën Edukim fizik, Sporte dhe Shëndet, për periudhën Shtator-Dhjetor.


Materialin mund ta shkarkoni më poshtë

(Portali Shkollor)

741 Lexime
2 muaj më parë