Modele

Planifikimi i detyrave të klasave X-XI-XII, material për shkollat me drejtim të orientuar artistik

Më poshtë gjeni planin për planifikimin e detyrave për klasat X-XI-XII, për shkollat me drejtim të orientuar artistik . Materiali është përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Dr.Blegina Hasko Bezo.

Shoqëritë bashkëkohore arsimin e konsiderojnë ndër pasuritë më të rëndësishme të njerëzimit dhe përpiqen të gjurmojnë potencialin e tij të plotë, në mënyrë që t`u ndihmojnë njerëzve të ballafaqohen me sfidat e botës së sotme. Procesi i këtij plan-programi synon rritjen e cilësisë së mësimdhënies në dimension profesional, të pajisur me dije, shprehi dhe vlera të shumëfishta. Ky plan program së bashku me ato të lëndëve të praktikave të ndryshme profesionale do të sigurojë formimin e nxënësve si një proces integral që përmbledh dimensionin e përgjithshëm të njeriut, dimensionin shoqëror dhe profesional.Dr.Blegina Hasko Bezo

Viti shkollor 2023-2024© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

994 Lexime
1 vit më parë