PLAN ANALITIK

Planifikimi i orëve kujdestari

Mësuesi Shkëlzim Pepaj, i shkollës së mesme të bashkuar “Adem Haxhija Postribë” për vitin shkollor 2019-2020 ka përgatitur planifikimin e orëve kujdestari. Në të do të gjeni planin analitik për klasën e tretë.

Nga Shkëlzim Pepaj


Mësuesi Shkëlzim Pepaj, i shkollës së mesme të bashkuar “Adem Haxhija Postribë” për vitin shkollor 2019-2020 ka përgatitur planifikimin e orëve kujdestari. Në të do të gjeni planin analitik për klasën e tretë. 


Motoja është “Të krijojmë një mjedis komod për ndërtimin e një të ardhmeje të sigurt dhe një jetë të shëndetshme mbi baza edukative dhe një kulture të shëndoshë.”

(Portali Shkollor)

5,919 Lexime
7 muaj më parë