Përvojë dhe fakte

Problematikat e vështirësitë e shqiptimit dhe artikulimit të gjuhës shqipe nga fëmijët në Greqi

Material i punuar nga Arlinda Cala, në lidhje me problemet e artikulimit të gjuhës shqipe të fëmijëve që jetojnë në Greqi. Problematikat janë evidentuar nga përvoja e saj shumë vjeçare si mësuese e CU në Shqipëri dhe si mësuese në kursin e hapur në gjuhën shqipe në Rethimno në Greqi.

Çështjet që trajtohen në këtë studim janë: 

1. Problematikat që kanë fëmijët shqiptarë në shqiptimin dhe artikulimin e gjuhës shqipe;

2. Faktorët që ndikojnë: Social – shoqëror- familjarë;

3. Zgjidhja e problemit;

4. Pyetësori;

5. Konkluzionet.Punoi Arlinda Cala 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

670 Lexime
7 muaj më parë