Model

Projekt për klasat e pesta: “Shpëtojmë planetin tonë”

Projekti “Shpëtojmë planetin tonë” synon marrjen e njohurive mbi klimën dhe mjedisin, adoptimin e qëndrimeve respektuese ndaj planetit. Materiali është punuar nga mësuesi Shkëlzim Pepaj.

Plan-projekt

Tema: “Shpëtojmë planetin tonë” 

Klasa: V

Punoi: Shkëlzim Pepaj


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,390 Lexime
1 vit më parë