RRËFIMI

Rruga zyrtare që ndiqet për t’u bërë mësues, që nga nisja e studimeve deri te punësimi

Andrit Hyselli, rrëfen rrugën zyrtare që duhet të ndiqni për t’u bërë mësues, nëse ky është qëllimi juaj. Nëpërmjet një videoje ai përmbledh rregullat që nga nisja e studimeve deri te punësimi në arsim. Vetë është mësues biologjie.

Andrit Hyselli, një djalë i ri i sapo licencuar si mësues biologjie, rrëfen shkurt dhe saktë rrugën zyrtare që duhet të ndjek një aspirant për t’u bërë mësues. 


Nëpërmjet një videoje ai përmbledh rregullat që nga nisja e studimeve deri te punësimi në arsim. Andriti vetë ka mbaruar studimet bachelor dhe master në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Tiranë për biologji dhe aktualisht është mësues i licencuar i kësaj lënde.  


Për më tepër ju ftojmë të shihni videon që ai ka realizuar në lidhje me informacionin e vlefshëm për t’u bërë mësues, nisur nga eksperienca e tij personale. 

(Portali Shkollor) 

1,405 Lexime
8 muaj më parë