MODELE

Tema orientuese për maturën shtetërore, lënda Psikologji 12 me zgjedhje

Mësuesja Brikena Kullolli ka përgatitur disa tema mësimore, të cilat shërbejnë si orientim për maturantët që kanë zgjedhur lendën e Psikologjisë. Në këtë artikull do të gjeni të trajtuara temat e mëposhtme.

Mësuesja Brikena Kullolli ka përgatitur disa tema mësimore, të cilat shërbejnë si orientim për maturantët që kanë zgjedhur lendën e Psikologjisë. Në këtë artikull do të gjeni të trajtuara këto tema: 

- Agresiviteti dhe sjellja ndihmuese;

- Çështjet ligjore, etike dhe profesionale në trajtimin e çrregullimeve psikologjike;

- Diversiteti social-kulturor midis individëve;

- Kategoritë e trajtimit dhe llojet e ofruesve të trajtimit;

- Marrëdhëniet shoqërore;

- Ndikimi social;

- Njohja shoqërore;

- Perspektiva për trajtimin e çregullimeve psikologjike;

- Përsëritje. 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,206 Lexime
2 vjet më parë