MODELE

Teste përmbledhëse, gjuhë shqipe për AMU dhe AML

Mësueset Laureta Janollari, Saimira Gruda, Adriana Keco, Ilda Alushaj, Merita Gruda, Elfrida Seiti dhe Irida Hoti kanë përgatitur testet e gjuhës shqipe dhe letërsisë për periudhën e parë.

Mësueset Laureta Janollari, Saimira Gruda, Adriana Keco, Ilda Alushaj, Merita Gruda, Elfrida Seiti dhe Irida Hoti kanë përgatitur testet e gjuhës shqipe për periudhën e parë. Këto teste u vijnë në ndihmë të gjithë mësuesve të gjuhës, të ciklit të ulët dhe atij të lartë.

 

Mësuesja Laureta Janollari në shkollën “Andon Xoxa”, Fier, ka përgatitur testin për klasën e nëntë dhe klasën e gjashtë. 


Mësuesja Saimira Gruda e  shkollës “Kongresi i Manastirit”, Tiranë, ka përgatitur testin përmbledhës të klasës së nëntë.


Mësuesja Adriana Keco e shkollës “Edith Durham”, ka përgatitur testin e periudhës së parë për klasën e katërt. 


Mësuesja Ilda Alushaj, shkolla “Lidhja e Prizrenit”, ka përgatitur testin e periudhës së parë për klasën e tretë, arsimi fillor. 


Mësuesja Merita Gruda, shkolla “Ismail Qemali” Tiranë, ka përgatitur testin e gjuhës shqipe për periudhën e parë për klasën e dhjetë. 


Mësuesja Elfrida Seiti, shkolla “Qemal Stafa” Tiranë ka përgatitur testin e gjuhës shqipe për periudhën e parë për klasën e dymbëdhjetë. 


Mësuesja Irida Hoti, shkolla “Haxhi Sheh Shamia”, Shkodër, Tiranë ka përgatitur testin e gjuhës shqipe për periudhën e parë për klasën e gjashtë. 

(Portali Shkollor)

4,610 Lexime
2 muaj më parë