PSIKOLOGJI

Tregim për fëmijët për Koronavirusin

Një tregim për një djalë të vogël që është mëzitur duke qëndruar në shtëpi. Por këshillat dhe biseda që do të zhvillojë mamaja e tij me të, do ta largojë mërzitjen dhe do ta parandalojë Koronavirusin. Punim nga Dr. Manolita Hida, Psikologe Klinike.

Një tregim për të gjithë fëmijët dhe prindërit, por edhe për mësuesit, se si ne ta mundim Koronavirusin. Një punim nga Dr. Manolita Hida-Psikologe Klinike, Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh. 


Nëse mendoni se ky tregim mund të ndihmojë dikë, jeni të lutur ta shpërndani pa ndryshuar autorësinë.

(Portali Shkollor)

2,167 Lexime
2 javë më parë