MODELE

VANAF 2023/ Modele testesh të Vlerësimit të Arritjeve të Nxënësve të Arsimit Fillor

Më poshtë do të gjeni modele testesh vlerësimi arritjesh të nxënësve të Arsimit Fillor në lëndët Gjuhë Shqipe,Matematikë,Dituri.Të pajisura edhe me tabelën e specifikimeve këto teste u shërbejnë mësuesve dhe nxënësve të klasave të pesta për provimin final për vitin shkollor 2022-2023.Përgatiti Violeta Kuqi.

VLERËSIMI I ARRITJEVE TË NXËNËSVE TË ARSIMIT FILLOR  

GJUHË SHQIPE

MATEMATIKË 

DITURI 


Më poshtë do të njiheni me modele testesh vlerësimi arritjesh të nxënësve të Arsimit Fillor në lëndët Gjuhë Shqipe, Matematikë dhe Dituri, të cilat kanë të përfshirë: Blu printi-in (tabelën e specifikimeve); shkallën e vështirësisë; tabelën specifike të arritjeve, tabelën e specifikimeve të testit; notat sipas pikëve dhe përqindjes; pikët e shpërndara sipas lëndëve etj. 


Përgatiti VIOLETA KUQI

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

53,041 Lexime
1 vit më parë