SHEMBULL

Vëzhgimi dhe vlerësimi i praktikantit nga ana e mësuesit mentor

Mësuesit kandidatë ose praktikantët kanë filluar tashmë praktikat e tyre profesionale. Mësuesit mentor janë ata të cilët i vëzhgojnë dhe i vlerësojnë. Por si? Ne ju sjellim më poshtë një shembull për këtë rast, të përgatitur nga Dr. Ermira Ymeraj.

(Portali Shkollor) 

5,792 Lexime
8 muaj më parë