MODELE

Vlerësimi i vazhduar për klasat I-V, periudha e parë

Këto janë modele testimi të ndërmjetëm për të gjitha lëndët nga klasa e parë në klasën e pestë, të arsimit fillor. Këto modele do ju shërbejnë për të ndërtuar dhe ju tuajit. Testet e vlerësimit të vazhduar janë punuar nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi.

VLERËSIMI I VAZHDUAR, KLASA E PARË 

VLERËSIMI I VAZHDUAR, KLASA E DYTË 

VLERËSIMI I VAZHDUAR, KLASA E TRETË 

VLERËSIMI I VAZHDUAR, KLASA E KATËR

VLERËSIMI I VAZHDUAR, KLASA E PESTË 

Përgatiti për publikim N.Allkja.Biçaku 

Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

14,358 Lexime
3 vjet më parë