Lajmërim

ALBAS së shpejti do të publikojë planet e reja mësimore sipas udhëzimeve të fundit nga MASR

Në një kohë kur të gjithë ju mësues po hasni vështirësi me bërjen e planeve mësimore bazuar në udhëzimet e reja të MASR për vitin e ri shkollor 2020-2021, për shkak të situatës së krijuar nga Covid-19, ne ju njoftojmë se shtëpia botuese Albas, javën që vjen do të publikojë planet e reja mësimore.

Shtëpia Botuese Albas, duke uruar të gjithë mësuesit për një fillim të mbarë të shkollës, ju njofton në lidhje me materialet mësimore (libra mësuesi; teste; plane mësimore) se mund t’i shkarkoni në

https://albas.al/kategoria/shqiperi/materiale-ndihmese/?fbclid=IwAR24EXHLVP0eXW6R3sBHQQ41w3SqBYa3xb-CTy_I6fy9SC8TUYpN4J-kuH0


Për sa u përket planeve mësimore për vitin 2020-2021, po përpunojmë planet e reja sipas përditësimit të planeve mësimore nga Ministria e Arsimit, për shkak të situatës së krijuar nga Covid-19. Kërkojmë mirëkuptimin tuaj për çdo vonesë dhe ju ftojmë të na shkruani në adresën e emailit [email protected] për çdo sugjerim që mund të keni. 


Planet e reja do të keni mundësi t’i shkarkoni online nga java tjetër.


Me respekt,

Albas


© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

5,273 Lexime
3 vjet më parë