Titujt e librave me ulje

Dita Botërore e Librit, titujt e ALBAS me 50% zbritje, vetëm sot

Me rastin e Ditës Botërore të Librit në librarinë Albas, atë fizike dhe online, do të gjeni mbi 60 tituj librash me 50% zbritje. Ky është rasti të festoni këtë ditë të shënuar të instrumentit më të fuqishëm të shpërndarjes dhe ruajtjes së njohurive, duke bërë shpenzime të vlefshme dhe ekonomike. Ju presim!

Më poshtë do të njiheni me titujt të ndryshëm, për të rritur e fëmijë të botuar nga Albas, që sot në Ditën e Librit do të mund t’i gjeni me plotë 50% zbritje në librarinë Albas me vendnodhje në Tiranë si dhe mund t’i porosisni online. Kjo mundësi zgjat vetëm sot, deri në mesnatë. Ndërkohë përveç blerjeve ju mund të bëheni pjesë e një maratone leximesh, duke lexuar një paragraf nga libri juaj i preferuar. 


Titujt i gjeni duke klikuar këtu


Këta janë librat më të përzgjedhur e më të shitur, ndaj është e rastit t’i bëni tuajit.


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,352 Lexime
1 vit më parë