Projekt nga nxënës

Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare

Këto janë punimet dhe projekte të realizuara nga disa prej nxënësve të klasave të 10-ta dhe 11-ta për Ditën Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare. Le të kujtojmë këtë ditë të shënuar për gjuhën tonë shqipe përmes këtyre punëve të realizuara aq bukur.

Punë të realizuara për Ditën Botërore të Gjuhës Amëtare nga nxënëset Ana Luis Rexha dhe Alesia Veliu, Klea Lama, Meri Baholli, Orkidea Beqiraj dhe Adea Beqaraj. 

Publikim N. Allkja Biçaku 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,297 Lexime
3 vjet më parë