“Legjenda dhe vende shqiptare”

Fantastikja e legjendave vjen përmes ilustrimeve origjinale

Ky libër, krejtësisht origjinal në strukturën e vet, synon të nxitë te fëmijët ndjenjën estetike ndaj së bukurës si dhe dashurinë për të shkuarën dhe të tashmen e vendlindjes së tyre

Në këtë libër fantastikja e legjendave, që vjen përmes ilustrimeve origjinale, ndërthuret me historinë e lashtë të disa vendeve shqiptare, si dhe me pamjen që kanë këto vende sot. Nëpërmjet një guide të ngjashme me guidat turistike, personazhi i librit, fotografi, ka sjellë pamje të mrekullueshme që lidhen me natyrën dhe vendet me trashëgimi të pasur kulturore. Autorët i kanë risjellë legjendat për vendet nëpërmjet një rrëfimi më të moderuar dhe të përshtatshëm për moshën e fëmijëve. Ky libër, krejtësisht origjinal në strukturën e vet, synon të nxitë te fëmijët ndjenjën estetike ndaj së bukurës si dhe dashurinë për të shkuarën dhe të tashmen e vendlindjes së tyre.

Faqe: 80, me ngjyra,

Formati: 240 x 280 mm

Kopertina: e fortë

Çmimi: 1500 lekë; 11 euro; 660 den

749 Lexime
4 vjet më parë