Atmosferë festash

Gëzuar 7-8 Marsin nga gjimnazistët!

Qeveria e nxënësve të gjimnazit "Kostandin Kristoforidhi", Elbasan, së bashku me koordinatoren e saj, menduan një urim ndryshe për mësuesit dhe nënat në kuadër të 7-8 Marsit.

Qeveria e nxënësve të gjimnazit "Kostandin Kristoforidhi", Elbasan, së bashku me koordinatoren e saj, menduan një urim ndryshe për mësuesit dhe nënat në kuadër të 7-8 Marsit. 


Përgjatë një muaji, me mbështetjen dhe koreografinë e Revolution Dance, grupi i kërcimit të shkollës, përgatiti lëvizjet. Përmes këtij kërcimi, nxënësit duan të shprehin respektin për punën e tyre gjatë gjithë vitit shkollor, por edhe një kujtesë për të gjithë mësuesit dhe nënat. Festat janë një arsye e mirë për të festuar bashkë. Gëzuar!

(Portali Shkollor)

717 Lexime
2 vjet më parë