Urimi

Gëzuar ditëlindjen Almar dhe Ditmar Metohu!

Mësuesja Aida Banja na tregon se janë nxënës shumë të mirë, deri tani përherë në tabelën e nderit. Biondi me sy të kaltër është Almari, ndërsa ai me sy të gjelbër është Ditmari. Duhen shumë, por dhe grinden po shumë.

Binjakët Almar dhe Ditmar Metohu festojnë10-vjetorin e lindjes. Sa shpejt ikin vitet! Ata janë rritur duke lexuar historitë dhe përrallat magjike në tekstet e Albas. Madje revista më e dashur për ta është “Grupsat”.

Almar dhe Ditmar Metohu janë nxënës në shkollën “Fan Noli”, në klasën IV-C. Janë binjakë, pavarësisht se nuk ngjajnë fare si nga paraqitja ashtu dhe nga natyra.

Mësuesja e tyre Aida Banja na tregon se janë nxënës shumë të mirë, deri tani përherë në tabelën e nderit. Biondi me sy të kaltër është Almari, ndërsa ai me sy të gjelbër është Ditmari. Duhen shumë, por dhe grinden po shumë.

Njëri çmendet pas topit dhe i pëlqen shumë të lexojë, tjetri preferon notin dhe filmat vizatimore. Natyrisht të dy të apasionuar pas lojërave në internet.

Gëzuar ditëlindjen Almar dhe Ditmar Metohu!

1,339 Lexime
3 vjet më parë