TRAJNIMET 2024

Kalendari i Trajnimeve ALBAS për muajin Shkurt 2024

Më poshtë do të gjeni të renditura modulet e trajnimeve që Qendra e Trajnimeve Albas do të zhvillojë përgjatë muajit shkurt për vitin 2024. Për më tepër informacion, mund të kontaktoni në numrin e sekretarisë 0697070480, ose në adresën e e-mailit: [email protected]


3 shkurt - Ndërtimi i aftësive të të lexuarit

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13575 


10 shkurt - Rëndësia e komunikimit dhe bashkëpunimit shkollë – komunitet

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13760

  

10 shkurt - Një kopsht miqësor për të gjithë fëmijët

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13780


17 shkurt - Mendimi kritik dhe krijues: aftësitë e zgjidhjes së problemeve

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13783


17 shkurt - Teoritë e komunikimit 

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13785 


24 shkurt - Teknikat e pyetjeve të diskutimit

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13782


24 shkurt - Menaxhimi i sjelljes dhe zgjidhja e konflikteve në klasë

Për regjistrim linku i mëposhtëm:

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13784 


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,373 Lexime
4 muaj më parë