Studim

Kënaqësia në punë e mësuesve në qytetin e Vlorës dhe faktorët e lidhur me të

Ky është një studim i kryer nga mësuesja Fatbardha Amzaj, i realizuar në kuadër të matjes së kënaqësisë në punë të mësuesve dhe faktorëve që lidhen me këtë çështje.

Studim: Kënaqësia në punë e mësuesve në qytetin e Vlorës dhe faktorët e lidhur me të

(Tema është e botuar në revistën Austriake Abstrakt)

Përgatiti Fatbardha Amzaj


©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,588 Lexime
2 vjet më parë