KRIJIMTARIA ËSHTË NGJITËSE

Kreativiteti i mësueseve për ditën e parë të shkollës. Ju prezantojmë realizimet më të bukura

Kreativiteti ishte mjaft i pranishëm në ditën e parë të shklollës. Mësuesit, të impenjuar maksimalisht kishin zbuluar metoda mjaft të bukura, për t’i uruar nxënësve të tyre mire se ardhjen. Ju prezantojmë disa nga krijimet më të bukura...

Kreativiteti ishte mjaft i pranishëm në ditën e parë të shklollës. Mësuesit, të impenjuar maksimalisht kishin zbuluar metoda mjaft të bukura, për t’i uruar nxënësve të tyre mire se ardhjen. Ju prezantojmë disa nga krijimet më të bukura, notative, plot imagjinatë dhe pasion për këtë profesion.Shkolla e Re, Durrës, me mësuese Nertila Muçka


Mesazhi: Krijimtaria është ngjitëse. Shpërndaje!


Ja si pritet vitit të ri shkollor, në shkollën artistike "Naim Frashëri", Vlorë. Mësuese Yllka Talo


Mesazhi: Kjo është mënyra si nxënësit duhen motivuar


Pritja e nxënësve të klasës së parë në shkollën “Drita” Gramaçel Deçan


Mesazhi:


Kur ju hyni në këtë klasë

Ju jeni të veçantë

Ju jeni zbulues

Ju jeni lexues

Ju jeni shokë

Ju jeni shkencëtarë

Ju jeni të respektuar

Ju jeni shkrimtarë

Ju jeni të këndshëm

Ju jeni të mrekullueshëm!

(Portali Shkollor)

6,911 Lexime
1 vit më parë