Albas

Letërsia moderne shqiptare

Libri është ndarë në katër pjesë: I. Letërsia moderne shqiptare, II. Analiza letrare, III. Tekste të zgjedhura, IV. Mendimi kritik, për të bërë më të kapshme kërkimet letrare, rezultatet e tyre dhe për të krijuar një sistem të argumentimit...

Qëllimi i këtij libri është t`i japë të sistemuara dijet për zhvillimet letrare dhe vlerat letrare shqipe në gjysmën e parë të shekullit XX. Hartimi i librit ka parasysh trajtimin kritik të dukurive dhe shfaqjen e tyre në rrjedhë të kohës.


Libri është ndarë në katër pjesë: I. Letërsia moderne shqiptare, II. Analiza letrare, III. Tekste të zgjedhura, IV. Mendimi kritik, për të bërë më të kapshme kërkimet letrare, rezultatet e tyre dhe për të krijuar një sistem të argumentimit e të vlerësimit letrar.


(Portali Shkollor)

3,999 Lexime
7 vjet më parë