Libri me maskë

Mësoni duke u argëtuar me librin-lodër

Seria e librave me maskë është i përshtatshëm për fëmijët e moshës mbi 2 vjeç. Të vegjlit mësojnë dhe argëtohen me librat-lodër.

Rosaku i uritur

Historinë e këtij libri mund ta tregoni duke futur dorën në sqepin e rosakut të uritur, i cili është pjesë e këtij libri. Si e gjen ushqimin Rosaku i uritur? Mësojeni këtë duke u argëtuar me librin-lodër.

1,559 Lexime
7 vjet më parë