Seria "Një familje e paparë"

"Obobo, Kroketa është sëmurë!"

Të gjithë pjesëtarët e kësaj familjeje, ashtu si çdonjërin prej nesh, na bën “të paparë” mënyra se si mendojmë dhe si e zgjidhim problemet që ndeshim në jetën tonë të përditshme. Kjo seri për fëmijë mbi 8 vjeç, trajton problematika aktuale të fëmijëve.

Të shëtitësh në pyll është shumë argëtuese! Mirëpo gjatë shëtitjes Kroketa gëlltit një copë sfungjeri dhe nga shëtitje kthehet në ekspeditë. Kur kthehen në shtëpi, Lola dhe Tomi duhet të lajnë Kroketën e zhytur në baltë. Kjo është një tjetër aventurë. Më e keqja është se këtë herë Kroketa sëmuret keq. Atë natë në familjen e Lolës gjendja ishte si luftë. Ehhh Lola do të donte të ishte e rritur, që të kujdesej vetë për qenushen e saj. Madje kur të rritet, ajo do të bëhet veterinere.


Librin mund ta porosisni online duke klikuar këtu


(Portali Shkollor)

492 Lexime
1 vit më parë