QTPA

QTPA organizon trajnim për mësimdhënësit në Prishtinë

Në Prishtinë, në datat 18-19 maj, u zhvillua trajnimi për mësuesit e arsimit fillor nga Qendra e Trajnimeve "Albas Kosovë".

Në Prishtinë, në datat 18-19 maj, u zhvillua trajnimi për mësuesit e arsimit fillor nga Qendra e Trajnimeve "Albas Kosovë".
Programi i trajnimit për datat 18-19 maj përfshiu dy module:

"Zhvillimi i aftësive të leximit" dhe

"Rëndësia e përdorimit të teknologjisë në arsimin fillor". Programi është i akredituar nga Këshilli Shtetëror për Licencimin e Mësuesve (MASHT) dhe përfshin 24 orë trajnim, ku 14 orë janë për leksione teorike, 5 orë për ushtrime praktike dhe 5 orë për punë grupore dhe detyra për mësuesit e shkollave të nivelit fillor.Trajnimet e këtij programi do të vazhdojnë edhe në qytete të tjera të Kosovës në javët në vazhdim.
©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

647 Lexime
1 muaj më parë