NJOFTIMI

QTPA, Trajnim me kredit mbi modulin "Përfshirja e nxënësve me aftësi ndryshe në arsimin gjithëpërfshirës"

Qendra e Trajnimeve dhe e Projekteve “Albas”, ofron trajnim me kredit për të gjithë mësuesit e interesuar në datat 18-19 shtator. Ky modul zhvillohet me trajniere Denada Toçe, e cila ofron një gamë të gjërë tematikash dhe diskutimi.

Qendra e Trajnimeve dhe e Projekteve “Albas”, ofron trajnim me kredit për të gjithë mësuesit e interesuar në datat 18-19 shtator. Ky modul zhvillohet me trajniere Denada Toçe, e cila ofron një gamë të gjërë tematikash dhe diskutimi. 


Si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia, ne ju sigurojmë se do të ndërmerren të gjitha masat e nevojshme për të mos rrezikuar shëndetin e përbashkët. Moduli “Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuara në arsimin gjithëpërfshirës” trajton këto çështje:


• Kuptimi mbi përfshirjen e fëmijëve me AK, këndvështrimi historik, kërkesat ligjore dhe integrimi i saj si një domosdoshmëri e sistemit të edukimit dhe fëmijëve në vështirësi për t’ia dalë.

• Fëmijët me aftësi të kufizuar: llojet, vlerësimi, trajtimi, aktorët pjesëmarrës në vlerësim dhe trajtim. Sfidat dhe dilemat në përfshirje. 

• Vlerësimi i nevojave të fëmijëve me AK dhe ardhja në ndihmë e këtyre nevojave me programe te dedikuara. Programet e Edukimit Individual (PEI) dhe zhvillimi i objektivave brenda klasës. Teknikat dhe shkathtësitë e mësueseve në realizimin e objektivave.Për më tepër informacion, ju lutem kontaktoni në numrin 0697070480, ose në adresën e e-mailit [email protected]
© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

4,253 Lexime
3 vjet më parë