TRAJNIM ONLINE

QTPA, trajnim online më 10 shkurt për modulin: “Një kopsht miqësor për të gjithë fëmijët”

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas, do të zhvillojë më 10 shkurt trajnimin me kredite për modulin: “Një kopsht miqësor për të gjithë fëmijët”. Më poshtë gjeni detajet e këtij trajnimi dhe linkun e regjistrimit.

Trajnim nga QTPA 

Moduli: “Një kopsht miqësor për të gjithë fëmijët”

Data: 10 shkurt 2024

Për regjistrim linku i mëposhtëm: 

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13780


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,071 Lexime
5 muaj më parë