NJOFTIM

QTPA: Trajnim për kualifikimin më 24 prill për profilet Cikli ulët, Gjuhët e Huaja, Biologji-Kimi, Qytetari

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se në datën 24.04.2021 do të zhvillohet moduli “Profili shkencor” për lëndët: Cikli ulët, Gjuhët e Huaja, Biologji-Kimi, Qytetari.

Në vazhdim të njoftimeve Qendra e Trajnimeve Albas, ju bën me dije se në datën 24.04.2021 do të zhvillohet moduli “Profili shkencor” për lëndët: Cikli ulët, Gjuhët e Huaja, Biologji-Kimi, Qytetari. 


Përmbajtja e trajnimit është ndërtuar në bazë të programit të publikuar  nga  ASCAP. Ai shoqërohet me literaturë dhe modele praktike për secilën prej tyre. 


Trajnimi zhvillohet Online, në platformën Zoom

Ju ofrojmë shërbim profesional me specialistë të fushës. 


Të gjithë ata mësues që janë të interesuar për të marrë pjesë, në trajnimin e modulit “Profili shkencor” janë të lutur të  plotësojnë linkun e mëposhtëm dhe të na kontaktojnë në numrin 0697070480, ose në adresën e emailit [email protected].

 Ju mund të plotësoni formularin në linkun e mëposhtëm nëse jeni të interesuar të merrni pjesë në këtë trajnim:

Jeni të mirëpritur!

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

5,985 Lexime
3 vjet më parë