Trajnim me kredite

QTPA zhvillon më 21 maj trajnimin për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”

Qendra e Trajnimeve Albas e akredituar nga MASR zhvillon në datën 21 maj 2021, ora 16.00 trajnimin për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”. Moduli përmban 1 kredit.

Qendra e Trajnimeve Albas e akredituar nga MASR zhvillon në datën 21 maj 2021, ora 16.00  trajnimin për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”. Moduli  përmban 1 kredit. 


Moduli “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” trajton këto çështje: 

  • Mësimdhënia dhe të nxënit bazuar në kompetenca,
  • Konceptimi i orës mësimore bazuar në kompetenca;
  • Reflektimi i metodave të mësimdhënies/nxënies ndaj programeve të hartuar mbi kompetencat e synuara nga nxënësit; 
  • Kuptimi mbi situatën e të nxënit, mënyrat e përpilimit dhe  paraqitjes së tyre në lëndë të ndryshme;
  • Roli i mësuesit për arritjen e rezultateve të të nxënit, të synuara në kompetenca, në lëndë të ndryshme.


Trajnimi zhvillohet onlineplatformën Zoom, dhe kushton 1000 lekë të reja. Pagesa bëhet në bankë përmes llogarisë bankare të Albas.  


Për çdo paqartësi jeni të lutur të kontaktoni në: 

0697070480 

ose në adresën [email protected]

Për të marrë pjesë në trajnim plotësoni formularin e mëposhtëm dhe regjistrohuni në të. 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

4,745 Lexime
3 vjet më parë