PROJEKT

Revista e ditëve të mësimit viral, realizim nga nxënësit dhe mësuesja e klasës IX-A, shkolla "Muhamer Esat Minarolli"

Ajo mund të cilësohet si revista e momentit, apo e mësimit virtual: realiteti, rutina, bashkëpunimi i këtyre ditëve dhe trinomi mësues-nxënës-prindër, në luftën kundër Koronavirusit e në mbështetje të njëri-tjetrit. Lexojeni për të parë punimet e saj.

Nën kujdesin e mësueses Albana Toçka, nxënësit e klasës së 9-A, të shkollës 9-vjeçare "Muhamer Esat Minarolli", Pogradec, kanë realizuar një revistë vërtetë të veçantë për këtë periudhë mësimi siç tashmë e quajmë të gjithë, on-line. 


Në të nxënësit kanë pasqyruar krijime të tyre, ese, poezi, opinione, piktura etj, por edhe mesazhe nga vetë prindërit. Për ta parë më nga afër ne ju ftojmë ta lexoni këtë revistë modeste në formatin PDF. 


Projekt: "Revista e ditëve të mësimit viral"

Bashkëpunim: trinomi Nxënës -prindër -Mësues

Klasa: IX

Shkolla: "Muhamer Esat Minarolli", Pogradec

Lënda: Gjuhë shqipe

(Portali Shkollor)

705 Lexime
3 muaj më parë