Libra për fëmijë: Botime Albas

Seria “Më quajnë...”

Më quajnë: Xhon Lenon, Leonardo da Vinci, Tereza e Klakutës, Bethoven, Kristofor Kolombi dhe Albert Ainshtajn, janë një seri frymëzuese për fëmijë, të cilat i gjeni në stendën e shtëpisë botuese Albas gjatë panairit të librit.

Disa nga personazhet më të famshëm të historisë tregojnë, në vetën e parë, ngjarjet e jetës së tyre. Duke shfletuar këto libra, fëmijët argëtohen dhe mësojnë për jetën e këtyre personazheve që kanë lënë gjurmë të thella në historinë e njerëzimit me veprat dhe zbulimet e tyre. Gjithçka është e shoqëruar me ilustrime tërheqëse.

Më quajnë: Xhon Lenon, Leonardo da Vinci, Tereza e Klakutës, Bethoven, Kristofor Kolombi dhe Albert Ainshtajn, Kleopatra, Mari Kyri, Marko Polo, Pikaso janë një seri frymëzuese për fëmijë, të cilat i gjeni në stendën e shtëpisë botuese Albas gjatë Panairit të Librit. 

Blini online librin që dëshironi duke klikuar në www.librarialbas.al


(Portali Shkollor)

3,157 Lexime
7 vjet më parë