PËR MATURANTËT

SKEMA PËR NJOHURITË GJUHËSORE- në ndihmë të maturantëve

Nga botimi i shtëpisë botuese ALBAS, “Çelësi i Letërisë dhe i Gjuhës shqipe” për maturantët, po publikojmë për të gjithë të interesuarit, skemat e analizave letrare të veprave, skema të dukurive gjuhësore, skemat për tekstet joletrare, eseja.

Për t’iu ardhur në ndihmë mësuesve dhe maturantëve në lëndën e Letërsisë dhe të Gjuhës shqipe, po publikojmë:


• SKEMAT E ANALIZAVE LETRARE TË VEPRAVE të përfshira në programin për provimin përfundimtar;

• SKEMA TË DUKURIVE GJUHËSORE;

• SKEMAT PËR TEKSTET JOLETRARE;

• ESEJA.


Porositet dhe online në www.librarialbas.al. 


(këto skema mund të shkarkohen falas, nuk lejohet shtypi apo shumëfishimi i tyre për qëllime fitimi)

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

 

2,230 Lexime
1 muaj më parë