TRAJNIM SHQIPËRI

Trajnim për provimin e Kualifikimit në datën 26 shkurt për modulin "Metodologjia e mësimdhënies"

Qendra e Trajnimeve Albas ju njofton se do të zhvillojë në datën 26 Shkurt 2022 trajnimin për modulin “Metodologjia e mësimdhënies”, në mbështetje të përgatitjes për provimin e kualifikimit për mësuesit e profilit shoqëror, natyror dhe të arsimit fillor.

Qendra e Trajnimeve Albas mbështetur në kërkesat e vazhdueshme gjatë trajnimeve, për t'u ardhur në ndihmë mësuesve që zhvillojnë provimin e Kualifikimit, ju njofton se do të zhvillojë  trajnimin për modulin:

 “Metodologjia e mësimdhënies” 


Në datën 26 Shkurt : Metodologjia e mësimdhënies   - mësuesit e profilit shoqëror;

Në datën 26 Shkurt : Metodologjia e mësimdhënies   - mësuesit e profilit natyror;

Në datën 26 Shkurt : Metodologjia e mësimdhënies   - mësuesit e arsimit fillor;

në mbështetje të përgatitjes për këtë provim për të gjithë mësuesit e të gjitha cikleve.Përmbajtja e moduleve është ndërtuar në bazë të programeve përkatëse të publikuara nga ASCAP dhe MASR. 


Modulet janë ndërtuar në bazë praktike, ku do të ushtroheni për t'iu përgjigjur saktë pyetjeve të provimit; zgjidhje ushtrimesh e modele testesh për këto fusha  të provimit. 


Trajnimet  zhvillohen online në platfomën Zoom. Cdo modul kushton 1500 lekë të reja. 

Pagesa kryhet në bankë përmes llogarisë bankare të Albas. 


Për regjistrim jeni të lutur të plotësoni formularin e mëposhtëm online:

Për informacione të mëtejshme kontaktoni në numrin 0697070480

ose në adresën e emailit: [email protected] 


Faleminderit!


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

3,897 Lexime
2 vjet më parë