Trajnim Shqipëri

Trajnim për provimin e Kualifikimit në datën 5 shkurt për nivelin shkencor të Arsimit Fillor

Qendra e Trajnimeve Albas ju njofton se do të zhvillojë në datën 5 Shkurt 2022 trajnimin për modulin “Niveli shkencor – Arsimi fillor”, në mbështetje të përgatitjes për provimin e kualifikimit për të gjithë mësuesit e Arsimit Fillor.

Qendra e Trajnimeve Albas mbështetur në kërkesat e vazhdueshme gjatë trajnimeve, për t'u ardhur në ndihmë mësuesve që zhvillojnë provimin e Kualifikimit, ju njofton se do të zhvillojë në datën 5 Shkurt 2022 trajnimin për modulin:


”Niveli shkencor – Arsimi fillor” 


në mbështetje të përgatitjes për këtë provim për të gjithë mësuesit e arsimit fillor.


Përmbajtja e modulit është ndërtuar në bazë të programeve përkatëse të publikuara nga ASCAP dhe MASR. 

Moduli është ndërtuar në bazë praktike, ku do të ushtroheni për t'iu përgjigjur saktë pyetjeve të provimit; zgjidhje ushtrimesh e modele testesh për fushat përkatëse të provimit. 


Moduli zhvillohet online në platfomën Zoom. Trajnimi kushton 1500 lekë të reja. Pagesa bëhet në bankë përmes llogarisë̈ bankare të Qendrës së Trajnimeve Albas. Për regjistrim jeni të lutur të plotësoni formularin e mëposhtëm online

Për informacione të mëtejshme kontaktoni në numrin 0697070480

Faleminderit!© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

4,758 Lexime
2 vjet më parë