Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: info@portalishkollor.al.

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: info@portalishkollor.al.

QTPA

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas

Qendra e Trajnimeve dhe Projekteve Albas
Shtëpia Botuese Albas do të jetë më afër mësuesve duke ofruar trajnime me kredite për modulet e akredituara nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Modulet:
 • 1. Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës
 • 2. Mësimdhënia në kurrikulat e reja
 • 3. Menaxhimi i klasës
0697070480;
trajnime@albas.al

 • Tiranë, 14 shtator trajnim me Denata Toçen

     1 vit më parë     5,026 Lexime

  Me datën 14 shtator trajnimi zhvillohet në Tiranë në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4, për modulin “Përfshirja e nxënësve me...

 • QTPA nis sezonin e ri të trajnimeve

     1 vit më parë     2,534 Lexime

  Qendra e Trajnimeve Albas ofron tre module të akreditura nga Instituti i Zhvillimit të Arsimit: “Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimi...

 • Përfundon sezoni i trajnimeve, rifillojmë në shtator

     1 vit më parë     1,256 Lexime

  Qendra e Trajnimeve Albas përfundon me sukses sezonin e parë të trajnimeve, i cili u shtri pothuajse në të gjithë Shqipërinë. Trajnimet rifillojnë në...

 • Albas zhvillon trajnime me kredite në 11 korrik në Tiranë

     1 vit më parë     1,080 Lexime

  Me datën 11 korrik trajnimi zhvillohet në Tiranë në Qendrën e Trajnimeve Albas, autostrada Tiranë-Durrës, km 4 për modulin “Mësimdhënia në kurrikulat...

 • Trajnim me metoda bashkëkohore

     2 vjet më parë     1,321 Lexime

  Qendra e Trajnimeve Albas organizoi trajnimin “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” në mënyrë të tillë që mësuesit të kishin mundësi të praktikon gjithçk...

 • Tiranë, Albas zhvillon trajnime me kredite

     2 vjet më parë     1,041 Lexime

  Muduli “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” përmban një kredit dhe kushton 2 mijë lekë. Trajnimi zhvillohet me 30 qershor në ambientet e Qendrës së Traj...

 • Albas zhvillon trajnime me kredite në Tiranë

     2 vjet më parë     1,679 Lexime

  Muduli “Mësimdhënia në kurrikulat e reja” përmban një kredit dhe kushton 2 mijë lekë. Trajnimi zhvillohet me 23 qershor në ambientet e Qendrës së Traj...

 • Mësuesit: Ne kemi nevojë për trajnime

     2 vjet më parë     4,008 Lexime

  Mësuesit që ndoqën trajnimin për modulin “Mësimdhënia me kurrikulat e reja” japin opinionet e mendimet e tyre lidhur me informacionin që morën dhe se...

 • Mësuesit: trajnimet, ndihmë e madhe për ne

     2 vjet më parë     2,266 Lexime

  “Përfshirja e nxënësve me aftësi të kufizuar në arsimin gjithëpërfshirës” dhe “Mësimdhënia në kurrikulat e reja”, dy module trajnimi me interes për më...

 • Albas zhvillon trajnime me kredite në Fier

     2 vjet më parë     1,690 Lexime

  Ju informojmë se Qëndra e Trajnimeve Albas vijon të zhvillojë trajnime me kredite në të gjithë vendin për tre modulet e akredituara. Me datën 25-26 ma...