Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aktualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
Portali Shkollor (www.portalishkollor.al) për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe fëmijët tuaj në Portalin Shkollor (www.portalishkollor.al) publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqiptar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe: [email protected].

Të nderuar drejtorë dhe drejtoresha
Në këtë faqe ju do të ndiqni të gjitha informacionet aktuale nga bota e arsimit. Me kënaqësi ne do të publikojmë lajme nga shkollat tuaja në portalin tonë – na shkruani në: [email protected].

Të nderuar mësues
Mirësevini në qendrën e botës shkollore. Regjistrohuni, bëhuni anëtarë dhe përdorues të portalitshkollor.al dhe shkarkoni materiale të ndryshme me të cilat do të pasuroni orën tuaj të mësimit. Për ju ne ndjekim çdo aklualitet nga bota e arsimit, publikojmë lajme nga shkollat tuaja dhe zhvillimet e fundit në mësimdhënie dhe mësimnxënie - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar nxënës
portalishkollor.al për ju zgjedh tema të cilat ju ndihmojnë të mësoni me lehtësi dhe sukses. Në portalinshkollor.al librat mund t`i shkarkoni në formën digjitale me përmbajtje multimediale - na shkruani në: [email protected].

Të nderuar prindër
Për ju dhe femijët tuaj ne portalinshkollor.al publikojmë njohuri të fundit shkencore në lidhje me të mësuarit dhe edukimin, lajme për arsimin dhe suksesin e nxënësit shqipëtar. Na ndiqni dhe na shkruani se çfarë ju pëlqen të lexoni në këtë faqe - na shkruani në: [email protected].

Albas

 • Seria e klasikëve për fëmijë vjen e re dhe e freskët

     7 vjet më parë     2,325 Lexime

  Këto vepra klasike për fëmijë vijnë të përkthyera nga origjinali dhe janë shoqëruar me ilustrime të këndshme. Shoqëria me personazhet e tyre do të jet...

 • Shoqëria është më e rëndësishme se çdo gjë tjetër

     7 vjet më parë     4,361 Lexime

  Shoqëria është diçka fantastike! Me shokët dhe shoqet mund të kalohet koha mjaft mirë, të bëhet shaka, të ndërmerret diçka, mund tu besosh sekrete, të...

 • Seria “Më quajnë...”

     7 vjet më parë     3,103 Lexime

  Më quajnë: Xhon Lenon, Leonardo da Vinci, Tereza e Klakutës, Bethoven, Kristofor Kolombi dhe Albert Ainshtajn, janë një seri frymëzuese për fëmijë, të...

 • Libri digjital, Albas bashkëbisedime në shkolla

     7 vjet më parë     5,179 Lexime

  Libri digjital, Albas bashkëbisedim me mësuesit e shkollave 9-vjeçare: “Kolë Jakova”, “Naim Frashëri”, “Ibrahim Brahja” dhe mësuesit e gjimnazit “Part...

 • "Mes librave, luleve dhe gjimnazistëve"

     7 vjet më parë     2,049 Lexime

  Menjëherë pas takimit me gjimnazistët e "Sami Frashërit", drejtoresha e botimeve në albas, Rita Petro, ka shkruar se si ishte bashkëbisedimi me të rin...

 • Festivali i Poezisë së Pabotueme

     7 vjet më parë     3,129 Lexime

  U zhvillua Festivali i Poezisë së Pabotueme, edicioni i 8-të (vjeshtë 2016). Ky festival u konceptua si një festë për poezinë ku njerëz të mëdhenj të...

 • “Shoqja ime ka sindromën Daun”

     7 vjet më parë     3,669 Lexime

  Marvit i pëlqen të shëtisë me biçikletë, i pëlqejnë kafshët, por edhe të vizatojë personazhet e filmave si: Batmani, Spadermenin, etj. Kur të rritet a...

 • Albas, trajnim me mësuesit e shkollave 9-vjeçare

     7 vjet më parë     2,003 Lexime

  Mësuesit e lëndëve shkencore dhe shoqërore u takuan me autorët e teksteve shkollore dhe specialistët e librit digjital, për të parë nga afër se si mun...

 • Shkrimtarët lexojnë Legjendat

     7 vjet më parë     3,274 Lexime

  “Është e mrekullueshme të kumtosh nëpërmjet fantazisë së rrëfenjave popullore, të vërtetën historike për lashtësinë e qyteteve dhe vendeve ku jetojnë...

 • Model testimi në lëndën Letërsi, klasa e dhjetë

     7 vjet më parë     5,715 Lexime

  Më poshtë ju mund të lexoni një model testimi në lëndën letërsi 10 me të cilin nxënësit do të mund të testojnë njohuritë e tyre. Modele të tjera të te...