Aktivitet

Aktivitet mësimor për mësimdhënësit e gjuhës angleze, mund të shkarkohet falas

Aktivitetet janë një nga komponentët më të rëndësishëm në lëndën e gjuhës angleze. Ato përmbajnë qëllime dhe në të njëjtën kohë janë argëtuese. Aktivitetet u ndihmojnë nxënësve të mësojnë fjalë të reja dhe t’i shqiptojnë e t’i shkruajnë saktë.

Aktiviteti: Të njoh më shumë shoqen apo shokun e bankës 


Për aktivitetin e mëposhtëm, nxënësit duhet të renditin fjalët në mënyrë të saktë për të formuar pyetje për t'ia bërë shokut apo shoqes së bankës, dhe më pas të shkruajnë një paragraf rreth tij/saj. 


Burimi: Klikoni këtu 


Përgatiti: Era Baliu, gazetare përgjegjëse e Portalit Shkollor Albas për Kosovën


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,609 Lexime
2 vjet më parë