Detyrë online

Detyrë në lëndën e Qytetarisë, “Ideja ime” nga nxënësja Anisa Poroçani

Nisur nga rrethanat apo në kushtet e izolimit si pasojë e Koronavirusit, COVID-19, disa nxënësve u është kërkuar si detyrë që të mendojnë një plan për krijimin e ndonjë produkti apo kryerjen e një shërbimi që do të ishte i nevojshëm dhe aktual. Nxënësja Anisa Poroçani na tregon idenë e saj.

Detyrë në lëndën e Qytetarisë

Tema: “Ideja ime”

Punoi: nxënësja Anisa Poroçani, klasa IV, shkolla “Qamil Guranjaku”, Elbasan.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,708 Lexime
4 vjet më parë