Plazhi i Rrjolit

Hapet për pushuesit pas 25 vitesh plazhi i Rrjolit

Plazhi i Rrjolit ndërmjet Shëngjinit dhe Velipojes është hapur për pushuesit pas 25 vitesh. Më parë atje kishte vetëm bunkerë, ndërsa sot është shndërruar në një zonë të qetë për pushuesit.

Në Shqipëri, krahas plazheve tradicionale, gjithnjë e më shumë pushuesit po frekuentojnë plazhet e reja në bregdetin e Adriatikut dhe atë të Jonit, thuajse të panjohura më parë, ku ata gjejnë më shumë pastërti dhe qetësi.

Plazhi i Rrjolit ndërmjet Shëngjinit dhe Velipojes është hapur për pushuesit pas 25 vitesh.

Më parë atje kishte vetëm bunkerë, ndërsa sot është shndërruar në një zonë të qetë për pushuesit.

1,585 Lexime
7 vjet më parë